Halaman

Cari Blog Ini

Sabtu, 9 Mac 2013

Benih Baru Tiba -- Tomato King Kong, Elongated Butternut Pumpkin, Sawi General

Ada yang SMS bertanya, ada benih baru tak?  Ya ada.  Antara benih yang ada termasuk Tomato King Kong, iaitu tomato dengan buah bersaiz besar serta lebat.  Saya juga tambah dua jenis sawi lagi, iaitu sawi general dan sawi berbatang putih.  Labu manis baka baru termasuk elongated butternut, atau labu manis butternut lonjong ada dijual.  Semuanya benih yang cantik yang sukar diperoleh di tempat lain.  Nantikan benih disenaraikan nanti.

Labu manis butternut lonjong


Selain dari itu, benih cili marble (holiday cheer) dah sedia untuk dijual.

7 ulasan:

  1. En.is nanti reserve kan saya tomato KING KONG tu.....mcm best je bunyi dia.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya, saya simpankan. Saya minta benih tomato saiz besar. Bila pembekal benih tunjuk gambar pokok dengan buah besar dan lebat, terus jatuh hati. :)

      Padam
    2. Ok la tu,nk gak tgk tahap king kong tomato tu. Tp kene tanam la dulu kan. Kalo en.is ada gambar nnti tepek la ya.

      tq

      Padam
  2. en iskandar,

    ada lagi tak promo benih labu?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Pesanan saya:
      1. set benih labu
      2. 1 pek butternut
      3. set benih basil

      Padam
    2. Nanti Bib Mohamed emel detal pesanan.

      Padam