Halaman

Cari Blog Ini

Ahad, 25 Oktober 2015

Visi Dan Harapan Kami

Excited dengan projek buku gardening.  Visi kami, semua orang mempunyai peluang untuk berkebun di rumah dengan mendapat pengetahuan asas sebagai pemula melalui bahan (pengetahuan asas serta benih) yang kami kongsi melalui Internet dan buku bercetak.

Kemajuan aktiviti berkebun yang kami lakukan ditunjukkan di dalam blog (tanamsendiri.com), laman Facebook (facebook.com/Tanamsendiri), laman saluran Youtube dan Instagram.

Terkini, untuk memudahkan pengunjung serta mengumpul bahan bacaan di dalam satu pelantar yang mudah diuruskan pengunjung, kami akan letakkan ebook edisi mini di dalam Google Play dan Google Books.

Rakan-rakan hanya perlu Google, insyaAllah ebook yang ada akan tersenarai.  Ebook Edisi Mini akan dijual dengan harga minima iaitu RM0.00.
Edisi tersebut mengandungi maklumat ringkas yang diperlukan untuk anda mulakan aktiviti menanam tanaman tertentu.  Untuk edisi standard yang dilengkapi dengan ilustrasi serta teks yang lebih mendalam, insyaAllah akan disediakan juga dengan harga yang patut.

Buku edisi bercetak juga akan masuk ke dalam pasaran di dalam masa yang terdekat.  Versi bercetak diterbitkan oleh Venton Publishing (M) Sdn. Bhd.  Jika tidak ditemui di kedai buku berhampiran, hubungi pihak penerbit untuk membuat pesanan.  

Tiada ulasan:

Catat Ulasan