Halaman

Cari Blog Ini

Jumaat, 21 November 2014

Gambar Hari Ini -- Ruang Bermain Di Depan Rumah

Ruang bermain di depan rumah.  Oh ya, mulai minggu depan Tanamsendiri.com akan posting 2 versi gambar iaitu gambar biasa dan gambar 3D.  Jika ada spek 3D (anaglyph, sebelah merah sebelah hijau), inilah masanya untuk digunakan.


Ruang depan rumah versi 3D


4 ulasan:

 1. Ooi canggihnya encik Is sampai 3D picture pun u prepare. Anyway, tolong saya semai kucai madu yg tumbuh satu aje. Apa silapnya? Saya semai guna tanah potting mix brand Plant Lover. So far semai benih lain ok jadi guna medium sama. Kucai tak nak tumbuh plak. T.kasih

  BalasPadam
  Balasan
  1. Perhatikan kalau-kalau ada semut. Banyak hiduan suka makan kucai sebab aroma bawangnya. Mungkin juga adunan kurang sesuai. Perlu cuba beberapa adunan semaian sebelum jumpa yang serasi. Menyemai kucai memang mencabar. Saya sendiri pun ambil masa yang lama untuk temui kaedah yang serasi. Kawan saya pula main "campak" aja tapi menjadi.

   Padam
 2. Wah!!En.Is.. Blog inovatif, siap dgn gamba 3D.:-) Well done

  BalasPadam
  Balasan
  1. Terjumpa spek 3D lama dalam tong mainan anak-anak. Bila lihat kesannya, teruja. Tu yang terlintas nak letak, untuk sama-sama dinikmati rakan-rakan yang ada spek 3D jenis anaglyph.
   Lagi pun kamera ada feature 3D. Rugi kalau bayar mahal beli kamera yang ada feature entah apa-apa, tapi tak dimanfaatkan.

   Padam