Sabtu, 27 September 2014

Benih Untuk Dijual -- Set Sayur Besar

Set Sayur Besar
Harga, RM30 sahaja.
Mengandungi
1. 2 pek collard (nilai RM4)
2. 2 pek terung giant naga (nilai RM10)
3. 2 pek tomato beef (nilai RM10)
4. 2 pek cili paprika (nilai RM10)
5. 2 pek bendi singa (nilai RM4)
6. 2 pek giant sunflower (nilai RM4)

Nilai RM42, poslaju percuma.
Panduan menanam percuma.

Jimat RM22. Mana lagi nak dapat? Hanya ada 20 set.
Bayar ke mana-mana akaun berikut, kemudian SMS/WhatsApp 0175009364 nama, alamat, no mobile, maklumat bayaran, serta benih yang dipesan.

Maybank
Abdul Rahman bin Iskandar
162441150114

CIMB
Zaitun Ismail
7017583738 atau
atau

Iskandar ab Rashid
Affin 205470241951, atau
BSN Giro 1010929000080825, atau
Bank Islam 12092020181754

Rujukan emel, [email protected]
Rujukan no mobile 0175009364

13 ulasan:

  1. Salam... Kalau ke Labuan... Free jugak ke pos laju tu??

    BalasPadam
  2. kalau begitu saya nak set ni... nanti after transfer/bank in.. saya akan inform en.iskandar k

    BalasPadam
    Balasan
    1. En. Iskandar, saya dah buat pembayaran untuk set ini kepada akaun maybank en.Iskandar.

      Padam
  3. Cili paprika tu capsicum ke? Merah ke hijau?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Rupa seperti cili solok tapi saiz besar. Boleh tuai hijau, boleh juga tuai ranum (merah). Ia pedas, tak sama dengan cili benggala.

      Padam
  4. salam, masih ada stok lg tak?

    BalasPadam
  5. Set sayur besar masih ada lg x?tq

    BalasPadam
  6. Set sayur besar masih ada lg x?tq

    BalasPadam