Rabu, 5 Jun 2013

Benih Untuk Dijual -- Jagung Manis Mutiara Manis, F1 8800

Jagung manis Mutiara Manis daripada jenis F1 (hibrida) 8800 mengandungi biji berwarna kuning dan putih (dwiwarna).  Pokok matang dalam masa 60 hingga 65 hari.

Setiap pek mengandungi 10 biji benih.  5 pek dijual dengan harga RM10.

Cara Memesan Benih

5 ulasan:

  1. Tak sempat saya nk book, jagung yg boleh tanam dlm pasu tu dah habis ya? :(
    Saya nk book lah jagung ni 5 pek. Saya akan email En Is dgn order2 lain. Juga esok saya cuba bank in duit.

    BalasPadam
  2. Sy nk order 5 pek. Sy dah bankin ke akaun maybank abd rahman. Alamat saya dah send kat email tuan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih, benih jagung manis akan dkirim dengan kadar yang segera.

      Padam
  3. bolih tuan bagtau ..elok atau tdak benih jagung f1.05[thailand] blh bag pencerah,sebb saya nk tanam di 1lot tanah

    BalasPadam