Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Ahad, 11 November 2012

Benih Untuk Dijual -- Rizom Halia Bara

Rizom Halia Bara untuk disemai.  Induk berasal daripada Acheh, Indonesia.

Rizom Halia Bara


Setiap pek mengandungi 1 rizom. 5 pek dijual dengan harga RM10.  Jumlah terhad.

Cara Memesan Benih

22 ulasan:

  1. bang..rizom nie buleh simpan x?sebab nk kumpul dgn benih yg abg pesan akan datang

    BalasPadam
  2. En is halia bara ni saya dengar drpd org lama2..petua untuk kecantikan tau..ehehe mesti setiap wanita inginkan bibir merah/warna natural, cuma potong halia bara ni nipis2 & sapukan hirisan pada bibir sblm tdo amalkan setiap malam.InsyaAllah..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Owh macam tu kena senyap senyap kena letak dalam makanan mem ni. Tahun depan.tambah sorang lagi askar. :P

      Padam
  3. Balasan
    1. OK, nanti suka suka emelkan sebagai peringatan.

      Padam
  4. Adakah ia halia biasa yang dijual di pasar atau lain?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya tak pasti. Pasar area saya tiada dijual.

      Padam
  5. nak tny..kalu sy nak beli halia bara shj blh x?

    BalasPadam
    Balasan
    1. mcm mane ye?mcm mane sy nak dptkan?sy kene pegi tempat en.iskandar or mcm mane?

      Padam
  6. Salam.
    Tumpang tanye ye macam mana nak order? sy berminat nak order halia bara ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikum salam. Ya boleh order. Untuk no akaun dan cara pesan, klik link 'Cara Memesan Benih'.

      Padam
  7. aslm ada lagi halia bara nak beli

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikum salam. Rizom halia bara untuk disemai ada stok.

      Padam