Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Isnin, 29 Oktober 2012

Tuaian Hari Ini


Tuaian Hari Ini

Tuaian hari ini, lumayan.  Lobak putih, terung bulat, terung pendek dan terung panjang hijau, salad pepperomia, bayam, kesom, kangkung, cili kulai, cili moruga, habanero dan cili wangi.  Walaupun kuantitinya sedikit, berbaloi.  Mana nak dapat sayur segar seperti ini kalau tak ditanam dekat rumah.

6 ulasan:

  1. Jimat berbelas Ringgit jugak ni :)..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh lah. Yang pasti nasi makan lebih semalam sebab lauk dari sayur yang fresh.

      Padam
    2. hihihi... ini part yg saya tak suka... asal sayur fresh nanti makan nasi mesti lebih... sedap sangat sayur segar tu... huhuhu...
      lepas makan menyesal... tapi kalau tak makan lagi menyesal... hahaha... makan je la... esok kita buat kerja garden sampai berpeluh lagi... :)

      Padam
  2. pehhh...tu berbaloi-baloi...emm..nak tanya sikit, dah berapa lama En. Is terlibat dengan tanaman berkebun nih..cerita la sikit macam mana boleh 'terjun' dalam bidang pertanian ni.. ;)

    BalasPadam