Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Khamis, 11 Oktober 2012

Bebawang Harum Sundal Malam dan Benih Bunga Cosmos telah Kehabisan Stok

Bebawang Harum Sundal Malam serta benih bunga Cosmos telah kehabisan stok.  Benih tersebut akan dikeluarkan daripada senarai sehingga saya mendapat stok yang baru. harap maklum.

14 ulasan:

  1. Fuhh.. Banyak permintaan ni :)..

    BalasPadam
  2. alah baru nak booking benih hsm..bila ada lagi tuan Is..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mungkin dalam minggu depan. Minggu ni sayang nak cabut induk sebab pokok sedang berbunga. :)

      Padam
  3. Alaa.. Saya pun tak sempat la ye.. Tak pe lah.. Tunggu minggu depa lah pulak.. Skang tgh usahakan Jagung Dan sawi.. Hehe.. Harap2 menjadi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bila ada saya akan beritahu melalui blog.

      Padam
  4. salam.... klu dah ada stok harum sundal malam please inform saya... rnabme@yahoo.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikum salam. InsyaAllah bila ada nanti.

      Padam
  5. Salam...sy nak tanya...mcm mana if sy nk beli benih?
    Boleh di poskan ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ada beberapa set yang avalable. Jika Noor Shafira Noor Rashiid mamhu, sila buat bayaran RM20, iaitu RM10 untuk satu set bebawang dan RM10 untuk kendalian poslaju.

      Padam
  6. salam. boleh tolong email saya bila ada stok baru? mak saya mak saya nak sangat. terima kasih.... aidann25@gmail.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ok, aida boleh proceed dengan pesanan. 5 bebawang dijual dengan harga RM10. Sila tambah RM10 untuk kendalian poslaju.

      Padam
  7. as-salam,
    tuam admin, jika ada batch baru utk bebawang/benih Harum Sundal malam harap dpt inform saya.
    email saya ianual@gmail.com

    tq

    BalasPadam
  8. Assalam.ada lagi benih hsm

    BalasPadam