Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Sabtu, 15 September 2012

Blog Walking -- SemuaMenjadi

Hari ini saya berkunjung ke dua lagi blog hobi berkebun.  Blog tersebut telah diperkenalkan kepada saya oleh seorang daripada rakan blogger.  Satu daripada blog tersebut adalah milik smRose.  Katanya dia seorang wanita berkarier yang "turn into gardening". Kalau melihatkan rupa tanaman smRose, memang menakjubkan, sebab pasti smRose menghabiskan banyak masa untuk tanaman tersebut.  Saya wonder bagaimana smRose membahagi masa antara berkebun dan bekerja.   Saya sendiri, bila ada banyak tugas yang diselesaikan, tanaman mula terabai.  

Banyak juga artikel yang menarik di sana. Jom serbu blog http://semuamenjadi.blogspot.com

Gambar skrin SemuaMenjadi.blogspot.com

4 ulasan:

  1. terima kasih kerana sudi melawat blog saya, sebenarnya saya banyak belajar drp blog En. Iskandar ni, byk informasi yg saya dpat dr sini, sy anggap en Iskandar sbg sifu sy...hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. :) Sama sama. Kami sedang kompilkan blog ini menjadi buku. InsyaAllah bulan depan masuk pasaran. Harap dapat sokongan dari rakan rakan.

      Padam
  2. Salam en. is..pd pandangan saya blog en. is kalau buat mcm website yg ade tabs kat atas, senang nak buat pautan.memang lg user friendly sbb byk infos, senang nak cari..
    anyway..syabas atas buku yg bakal dikeluarkan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih.
      Tentang tab tu, saya ada juga terfikir sebelum ni tapi nak kena sync kan dengan versi mobil. Kena cari pakar dulu.

      Padam