Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Isnin, 26 Mac 2012

Pesanan Yang Belum Diterima

Kepada rakan-rakan yang membuat pesanan benih pada atau sebelum 15 Mac 2012, rakan-rakan sepatutnya telah menerima benih yang dipesan.  Saya yakin pihak Pos Malaysia melakukan kerja penghantaran dengan sebaik mungkin.  Bagaimanapun dalam proses penghantaran, mungkin ada kiriman yang tercicir atau beberapa loop hole yang sukar dielak.  Mungkin ada antara rakan-rakan yang tidak menerima kiriman benih yang dipesan.  Jika ini berlaku, jangan risau.  Rakan-rakan hanya perlu beritahu melalui emel atau sms.  Saya akan kirim semula tanpa perlu membuat bayaran tambahan. 

11 ulasan:

  1. Adakah saya sudah terlambat utk mendapatkan biji benih ni?baru jumpa blog ni hari ni.Saya juga berminat nak membeli biji benih kailan dah bayam kalau ada.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Belum terlambat. :) Pesanan benih yang tertera di panel kanan blog boleh dibuat bila-bila masa melalui emel. Cara memesan benih ada dipamnerkan dalam posting "benih untuk dijual."

      Padam
    2. Dapatkan benih² sebelum kehabisan :)

      Padam
  2. saya dok email dari tadi tak bole je.
    emeil encik : abdulrashid.gmail.com kan

    BalasPadam
  3. Salam inazamri,

    Email tuan Iskandar ialah iskandar.abdulrashid@gmail.com

    :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq sir syahmi.Silap saya rupanye.

      Padam
    2. amboi Sir Syahmi ni dah macam PA tuan Iskandar pulak... rajin betul kamu tolong jawabkan ye... takpe tolong-menolong tu amalan mulia... ;p

      Padam
    3. Hehe, xde la.. Kebetulan tengah 'menuntut' ilmu pertanian di sini, nampak ada yang minta tolong, so tolong je la :)..

      Padam