Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Ahad, 1 April 2012

Benih Kongsi -- Kailan baka OP

Benih kongsi untuk bulan April ialah benih Kailan baka OP.  Benih ini dikatakan tahan penyakit serta mempunyai daun yang lebat.  Untuk dapatkan benih, sila emelkan nama dan alamat penerima ke iskandar.abdulrashid@gmail.com 
Jumlah benih yang diberi cukup untuk sekali tanam di kawasan rumah di taman perumahan.

Ps - Masih terdapat 30 pek untuk dikongsi. 
Benih kongsi bulan April 2012, kailan baka OP.

48 ulasan:

  1. kene order dulu ni.... simpan untuk saya satu....hehehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. OK, saya simpan 1 untuk ziron21ck. :)

      Padam
    2. nak jugak !!!
      ^_^

      saya baru je list out benih nak order... nanti saya sms semula benih yg saya nak beli...

      tapi yg kailan ni nak juga... hehehe... tamak... ;p

      Padam
    3. Boleh, tiada masalah. Benih tu sememangnya untuk dikongsi bersama. :)

      Padam
  2. salam tuan Is,
    saya pom nak satu...

    BalasPadam
  3. salam tuan Is,
    saya pom nak satu benih nie...

    BalasPadam
    Balasan
    1. InsyaAllah saya akan simpan satu untuk Sdr Muhammad. :)

      Padam
  4. Salam,
    Mohon 1 pek tuan :D

    Dan tahniah juga kerana semakin bertambah pengunjung

    BalasPadam
  5. Salam Tuan,
    Mohon sedikit jika ada :)

    BalasPadam
  6. Salam tuan..

    Booking satu pek.. :)


    Terima Kasih..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikum salam Sir Syahmi,
      OK saya simpan satu untuk Sir Syahmi.

      Padam
  7. Salam bang

    Saya nak satu.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikum salam,
      Boleh. Satu untuk Sdr Abd Samad.

      Padam
    2. Salam bang

      Benih dah selamat sampai dah.
      Terima kasih banyak2.

      Padam
    3. Waalaikum salam Abd Sama,
      Alhamdulillah. Sama-sama. :)

      Padam
  8. saya pun nak satu...:)

    nanti saya emailkan alamat saya..:)

    BalasPadam
  9. Salam Tuan,
    Terima kasih banyak-banyak. Kiriman telah selamat diterima

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikum salam,
      Alhamdulillah.
      Happy Gardening.

      Padam
  10. salam tuan is, saya nak satu pek..
    zawawi ramli
    3-76B, jln desa 2/3, desa aman puri. kepong 52100, kl.. terima kasih..

    BalasPadam
  11. Salam saudara Iskandar,
    Saya dah terima benih ini semalam, terima kasih....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikum salam Sdr Abhanizam,
      Alhamdulillah.
      Happy Gardening.

      Padam
  12. pSy sudah terima benih kailan jumaat lpas. Pg esok mula menyemai. Harap bcmbah semuanya spt sawi kiriman tuan dlu.

    BalasPadam
  13. Terima kasih En. Iskandar, saya juga dapat tambahan benih ini, Alhamdulillah.

    Huda
    Gombak

    BalasPadam
  14. Salam tuan Is,
    saya nak juga satu pek..baru nak mencuba tanam sayur-sayuran..

    Widad Azalea,
    No 274, Persiaran Utama 1/9,
    Kulim Utama, Kulim Hi-Tech,
    09000 Kulim, Kedah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Widad kerana sudi terima benih kongsi dari kami. Benih akan dikirim pada pagi esok, Sabtu, 14/4/12.

      Padam
    2. sedih la Tuan Is..benih yang dipos aritu masih belom sampai until today..everyday balik kerja saya p check kat dlm letter box tapi xde..mm..xde rezeki saya utk tanam kailan ni.

      Padam
    3. Wida jangan sedih. Saya kirim semula petang ini.

      Padam
    4. Alhamdulillah..biji benih dah sampai..boleh la sy tanam kailan lepas ni.terima kasih tuan Is.

      Padam
  15. salam En Is.

    saya nak try juga benih ini.

    Alisa Farhani
    no 47 loorong pauh jaya 3/1
    taman pauh jaya
    13500 permatang pauh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Alisa, kerana sudi terima benih kongsi dari kami. Benih akan dikirim pagi esok, Sabtu 14/4/12.

      Padam
  16. BENIH SERAI WANGI ADE X??

    BalasPadam
    Balasan
    1. Benih tersebut taiada dalam simpanan saya.

      Padam
  17. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  18. salam..
    benih ada lagi tak? saya nak 1

    Basyarini Abdul Rahman
    No 5 Jalan Sepadu 3
    Taman Sepadu
    13300 Tasek Gelugor Penang

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikum salam,
      Ada lagi. Saya tambah 200 pek lagi. InsyaAllah benih akan dikirim petang ini. :)

      Padam
    2. terima kasih..benih2 yang saya beli dari encik iskandar dulu dah dapat hasilnya..happy gardening!!

      Padam
  19. Terima kasih,sy sudah terima benih ini.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah, sama-sama.
      Happy Gardening.

      Padam
  20. Assalam En. Iskandar, benih kongsi bulan april sudah selamat sampai. Terima kasih banyak. Insya-Allah esok akan saya semai :)

    BalasPadam