Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Jumaat, 9 Mac 2012

Benih Cili Padi red Sky dan Cili Padi Thai Red, kehabisan stok

Buat sementara waktu, saya offkan dulu posting benih untuk dijual bagi cili padi red sky dan cili padi thai red.  Pek terakhir telah dipesan pagi ini. InsyaAllah saya akan warwarkan semula apabila benih tersebut diperolehi.


5 ulasan:

  1. Wahh, baru nak try.. Dasyat betul permintaan untuk benih ni :)..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya, benih yang saya dapat pula terhad. :( Tak sangka permintaan untuk cili padi dan peria begitu banyak di kalangan hobbyist macam kita.

      Padam
    2. Hehe, sebab ianya boleh dikategorikan bahan² utama dalam masakan.. :)

      Padam
  2. en.is nanti bila dah ada war2 kan ya. saya pun nak juga.

    BalasPadam