Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Jumaat, 1 Julai 2011

Benih Untuk DiKongsi -- Salad Selada Loose Leaf Summer Green, baka F1, 2288.

Untuk bulan Julai, tanamsendiri.com akan berkongsi benih salad Selada Loose Leaf Summer Green, baka F1, 2288.  Ini kerana salad senis ini tahan dengan cuaca panas sekarangni.  Rakan-rakan boleh menanam dalam bekas atau di atas tanah.  Untuk dapatkan satu pek benih percuma, sila kirimkan alamat ke emel iskandar.abdulrashid@gmail.com

Benih Salad (Selada) Summer Green


Selada Loose Leaf Summer Green, baka f1, 2288 selepas 4 minggu dialih. Gambar dari posting pada 16 Mei 2011.

Seeds to be Shared -- Loose Leaf Summer Green Lettuce
For July, 2011, we will share Loose Leaf Summer Green Lettuce. The plant can withstand the current Malaysian weather. You may grow the plant in your own backyard garden or indoor in containers. To get the seeds, please email the recipient's name and address to iskandar.abdulrashid@gmail.com

16 ulasan:

  1. ok...saya akan kirim alamat seperti biasa..:)

    BalasPadam
  2. assalam..sy reader baru disini, teringin nak mencuba tanam sayur sendiri tp tak pernah nya menjadi, mungkin dengan benih itu sy boleh mencuba lagi...

    BalasPadam
  3. Untuk dapatkan benih, Watie Rose perlu kirimkan nama dan alamat penerima ke iskandar.abdulrashid@gmail.com

    BalasPadam
  4. saya telah emailkan alamat dan jenis benih kpd en iskandar. bayaran telah pun dibuat ke akaun maybank pada pukul 12.28 tgh td. pn Noor Hasyimah (dungun)

    BalasPadam
  5. Saya br terjumpa blog saudara. Amat menarik sekali dan bersemangat saya nak bertanam. Banyak info yang saya peroleh. Saya ada hantar e-mel utk dapatkan benih percuma. Saya sertakan alamat sekali. Sudah terima ke?

    BalasPadam
  6. Salam Ummu Madihah,
    Saya dah check email dan alhamdulillah ada ramai yang memesan benih hari ni. Saya tak pasti yang mana pesanan Ummu. rasanya Ummu perlu hantar emael sekali lagi. :) Emel saya, iskandar.abdulrashid@gmail.com

    BalasPadam
  7. Salam. Saya dah hantar e-mel baru. Terima kasih duluan.

    BalasPadam
  8. Salam.Benih salad Selada Loose Leaf Summer Green, baka F1, 2288 telah saya terima.Terima kasih byk2 :)

    BalasPadam
  9. halow... saya baru di sini..

    BalasPadam
  10. Nice blog..Saya berminat diy dlm berkebun nih..tp xde masa..balik pn slalu dh nk maghrib..tp bila dpt umah corner lot, tanam pokok pn utk makan jek..bekebun pn weekend..itu pn kalau ada masa..

    tapi bila surf blog saudara nih, betul2 rasa semangat..try cari masa utk berkebun..harap dapat berhubung di e-mail nanti..tq..;)

    BalasPadam
  11. OK Zai, ada masa do not hesitate to email. :)

    BalasPadam
  12. Benih telah selamat sampai di Kuching, terima kasih!

    BalasPadam
  13. Benih salad summer green masih boleh diperolehi secara percuma. Jangan ketinggalan, dapatkannya dengan kadar yang segera.

    BalasPadam